Mäklare i Malmö

- Hitta bästa mäklaren i Malmö

Få offerter från mäklare i Malmö och jämför erbjudande och arvoden.

Få mäklarofferter i Malmö

Mäklare i Malmö

I Malmö finns många mäklare att välja bland. Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare i Malmö om du vill sälja din bostadrätt, villa eller radhus. Det enda du behöver göra är att kostnadsfritt fylla i ett enkelt formulär med detaljer om vilket objekt du skulle vilja sälja eller få värderat. Därefter får du förslag på mäklare i Malmö som kan ta åt sig uppdraget att värdera och sälja din bostad.

Värdering av bostad i Malmö

Man kan värdera sig bostad av fler anledningen. Antingen av ren nyfikenhet eller för att se om det är läge att sälja. Genom att värdera bostaden kan man även belåna bostaden till renovering eller för andra utgifter till samma ränta. De flesta mäklare i Malmö erbjuder gratis värdering av din bostad och även om en mäklare hjälper dig med värderingen så binder du dig inte till att sälja. Genom att göra en värdering blir det även enklare för dig att fatta beslutet huruvida du vill sälja din bostad just nu eller vänta till ett bättre tillfälle.

Sälja bostad i Malmö

När en värdering är gjord och man har bestämt sig för att sälja sin bostadsrätt, villa eller radhus använder många samma mäklare som gjorde värderingen. Kan mäklaren området och magkänslan känns bra är det bara att gå vidare i processen. Annars kan man tjäna på att jämföra mäklare i Malmö och se vilka som sålt liknande objekt i området.

Mäklare i Malmö

Hitta en mäklare som kan ditt område i Malmö

Lokalkännedom om just det område som du bor i är en viktig egenskap för den mäklare som du till slut väljer ska få sköta din försäljning. Bostadspriserna är rörliga och det är bra att välja en mäklare i Malmö som kanske till och med har sålt ett boende i ditt område nyligen.

Malmö är Sveriges tredje största stad med drygt 300.000 invånare och har precis som i alla större städer stadsdelar med olika bebyggelser och karaktär. Sedan 1 juli 2013 är Malmö kommun indelad i fem stadsområden: Innerstaden, Norr, Söder, Väster och Öster.

Innerstaden Malmö

Ska du sälja en bostad centralt i Malmö finns det många fördelar. Här lockar Stortorget med som är Malmös äldsta område. Tillsammans med Lilla Torg och ett stort utbud av nöjen, shopping och hotell. I denna del av Malmö är priserna höga och förhållandevis enkelt att sälja. Se till att hitta en mäklare som sålt många bostäder i centrum.

Norra Malmö

Centrum ingår även i norr. I norra Malmö ligger Västra Hamnen som är en stadsdel som inte funnit så länge. Här byggs det mycket nytt och är ett attraktivt område. Nybyggnation kan dra upp bostadspriserna och är en fördel för dig som ska sälja i Malmö. Se till att din mäklare är medveten om det.

Södra Malmö

I södra Malmö ligger stadsdelarna Fosie och Oxie. Fosie tillhör tätorter Malmö och Oxie brukar mer benämnas som en förort till Malmö. Vilket gör att priserna är något lägre än i dem centrala delarna av Malmö. I området finns både villor och flerbostadshus från 1960-talet, vilket gör att man kan nå flera potentiella köpare. Försök hitta en mäklare som sålt flera bostäder i området för att få ett så bra slutpris som möjligt.

Västra Malmö

Västra Malmö omfattar stadsdelarna Hyllie och Limhamn-Bunkeflo. Västra Malmö erbjuder både bostadsbebyggelse och handelscenter. Samtidigt består Limhamn-Bunkeflo till hälften av tätortsbebyggelse och till hälften av jordbruksmark vilket når en stor skara potentiella köpare. Leta efter en mäklare som är kontakt med köpare som söker närheten till landet men samtidigt nära till centrum.

Östra Malmö

Östra Malmö omfattar stadsdelarna Husie och Rosengård. I Husie är bostadsbebyggelsen ungefär hälften villor och andra hälften flerbostadshus. I Rosengård finns mestadels hyresrätter och är prioriterad stadsdel med planer på stora nyexploateringar. Hitta en mäklare som känner till området och dess utveckling för att göra en så bra bostadsaffär som möjligt.

Hitta mäklare i Malmö och gör en bra bostadsaffär

Hitta mäklare i Malmö genom att fylla i formuläret här. Jämför mäklare och utnyttja det erbjudande som de flesta mäklare i Malmö erbjuder i form av en gratis värdering av din bostad. Även om du använder dig av möjligheten till en gratis värdering så är du fortfarande inte bunden till en specifik mäklare. Är du nöjd med värderingen och mäklaren är det dags att starta säljprocessen. Lycka till med din bostadsförsäljning i Malmö!