Mäklare i Göteborg

– Hitta bästa mäklaren i Göteborg

Få offerter från mäklare i Göteborg och jämför erbjudande och arvoden.

Få mäklarofferter i Göteborg

Sälj eller värdera din bostad i Göteborg

Vi hjälper dig att hitta rätt mäklare i Göteborg när det är dags att sälja din bostad. Genom att fylla i ett enkelt formulär med detaljer om vilket objekt skulle vilja sälja eller få värderat kan du på ett enkelt sätt få kontakt med Göteborgs bästa mäklare.

De flesta mäklare i Göteborg erbjuder en gratis värdering av din bostad och även om en mäklare hjälper dig med värderingen så binder du dig inte till att sälja. Genom att göra en värdering blir det även enklare för dig att fatta beslutet huruvida du vill sälja din bostad just nu eller vänta till ett bättre tillfälle.

Mäklare i Göteborg

Hitta en mäklare som kan ditt område

Lokalkännedom om just det område som du bor i är en viktig egenskap för den mäklare som du till slut väljer ska få sköta din försäljning. Bostadspriserna är rörliga och det är bra att välja en mäklare i Göteborg som kanske till och med har sålt ett boende i ditt område nyligen.

Genom den lokala kännedomen kan mäklaren både värdera din bostad på ett bättre sätt men också sätta ett bättre startbud för att sälja din bostad för ett så högt slutpris det bara går. Om värderingen som mäklaren gör inte faller dig i smaken så är det också enkelt att vänta med försäljningen om du har möjlighet till det. Att sälja vid fel tidpunkt kan innebära ett lägre slutpris för ditt boende.

Vasastan

Vasastan i Göteborg är ett vackert område mitt inne i centrum med närhet till det mesta. Gångavstånd till både shoppingen och restaurangerna på Avenyn samt det vackra Haga och dess äldre miljöer. Att bo i Vasastan kommer alltid vara attraktivt och därför kommer bostadspriserna att vara några utav de högsta. Om du har ägt ett boende i Vasastan under en längre tid har värdet garanterat gått upp.

Hisingen

Hisingen är en stor del av Göteborg och på andra sidan vattnet. Men många av de områden som finns på Hisingen är otroligt vackra och om du bor nära Älvsborgsbron och Hjalmar Brantingsplatsen så har du när till allt väsentligt i vardagen samt att pendlingen över till innerstan, för till exempel jobb, är kort.

Eriksberg och Sannegården

Södermalm är Stockholms södra ö som de senaste åren har blivit otroligt populär att bo på. Här hittar du de hippaste caféerna, restaurangerna, food trucks och mycket mer. Om du har bott på Södermalm under en längre tid så har din bostad antagligen ökat en hel del i värde.

Det har hänt mycket med Eriksberg och Sannegården på senare tid. Stadsdelar som har rustats upp ordentligt och de båda bjuder på vattennära områden längs med kanalen. Ett boende med vy över vattnet och kanalen värderas så klart väldigt högt.

Linné

Med närhet till Slottsskogen är Linné en attraktiv plats att bo på och väldigt familjevänlig. Något som kan attrahera bostadsköpare av lite större lägenheter anpassat för minst tre personer. Vi kan hjälpa dig att hitta mäklare i Linné när det är dags att sälja bostaden.

Mäklare med fri värdering i Göteborg

Om det är dags att sälja bostaden i Göteborg så är det bra att utnyttja det erbjudande som de flesta mäklare i Göteborg erbjuder i form av en gratis värdering av din bostad. Även om du använder dig av möjligheten till en gratis värdering så är du fortfarande inte bunden till en specifik mäklare.

Det är heller inget som hindrar dig från att låta mer än en mäklare värdera din bostad för att vara säker på att priset på en framtida försäljning blir korrekt. I dina samtal kring att sälja bostaden är det viktigt att vara lyhörd och nyfiken. Våga utmana mäklaren genom att ställa frågor både kring hur en värdering går till och varför saker och ting ligger på en viss nivå.